top of page

VI TILBYDER

IMITATION - DEN FULDE UNDERHOLDNINGSPAKKE:

Hos Imitation kan du sikre den musikalske underholdning hele aftenen igennem. Foruden en liveoptræden tilbyder vi bl.a. også dinnermusik under maden (enten akustisk solo/duo/trio eller keyboard). Ønsker du en mere afdæmpet og intim koncertoptræden, har vi ligeledes omfattende erfaring i at optræde i rent akustisk opsætning. Det er fx. oplagt til mindre steder eller havefester.

Skulle du afslutningsvist ønske, at festen fortsætter til langt ud på natten, så har vi et omfattende netværk og et fast samarbejde med en række DJ's, som kan tage over, når vores optræden er afsluttet på aftenen. Ønsker du selv at være DJ resten af aftenen, er det efter aftale muligt at leje vores anlæg (både lys men også lyden i form af mixer, højtalere og tilslutningskabler), så du blot skal afspille de ønskede numre fra din playlist på din smartphone. Herved sikres et uafbrudt dansegulv. 

Hvad enten det drejer om bryllupsfesten, julefrokosten eller en rund fødselsdag, så er Imitation det rigtige valg til at sikre, at alle dine gæster ender på dansegulvet!

OPTRÆDEN

Vi foreslår sædvanligvis, at vi optræder ca. 2 x 70 eller 3 x 45 minutter. Vi tilpasser dog selvfølgelig længden efter jeres ønsker. 

 

Vi holder til i Storkøbenhavn men spiller gerne i hele landet.

Ind i mellem vores optræden (samt både før og efter) afspiller vi musik fra vores anlæg, så festen på intet tidspunkt går i stå. 

Vi har samlet praktiske informationer her: 

PRAKTISK INFO

bottom of page