top of page

REPERTOIRE

Vi sammensætter vores "setliste" efter det konkrete arrangement og i overensstemmelse med jeres ønsker. Vi finder sammen den perfekte opskrift på at opfylde jeres egne musikalske præferencer samt finder vejen til jeres gæsters danselyst. Det er klart, at der vil være forskel i udvalgte numre alt efter, om der er tale om en 30-års fødselsdag eller en 60-års fødselsdag. Vi kan dog selvfølgelig klare begge dele med et bredt og dybt repertoire. 

Bliver vi booket i fornuftig tid, er vi indstillet på i et rimeligt omfang at efterkomme ønsker til særlige numre. Lad os sammen drøfte, om der er numre, festen ikke kan være foruden. Det kan fx være et brudepars absolutte yndlingssang eller lignende. 

Du kan her finde lidt forslag til konkrete numre

Når man er festband, er det vigtigt, at man er opgaven bevidst. Fælles for de fleste større fester og sammenkomster er nemlig, at det er nødvendigt at sammensætte en "setliste" til en optræden således, at både den 18-årige og den 65-årige gæst finder vej til dansegulvet.

 

Fællesnævneren skal derfor være lav, og der er således kun plads til dansevenlige sange, som de fleste kender fra første anslag. Vores fokus har derfor fra start været på at levere danseegnede "monsterhits" fra de seneste 5-6 årtier og frem til samtidens radiohits.

Ambitionen er altid at forsøge at sætte ild under dine gæsters dansesko!  

 

bottom of page