top of page

REFERENCER

Glade kunder er vores æressag. Derfor er vi også stolte over nedenfor at kunne mønstre et mindre udvalg af vores mange gode tilbagemeldinger fra tidligere optrædender. Den ultimative ros for os, er, når vi ikke blot får lov til at spille til folks runde fødselsdage, men at vi tillige bliver inviteret tilbage igen til brylluppet eller julefrokosten på arbejdet!

Bryllupper

Vi takker mange gange for en super fed koncert. Vi er stadigvæk "høje" over den fede stemning og jeres indlevelse i musikken. I er kanon og bidrager virkerlig til en super stemning til festen. Fedt med jeres alsidighed, alle gæsterne har rost jer. En kæmpe anbefaling herfra

Nana og Kim

Bryllup

Imitation satte i dén grad ild til dansegulvet til vores bryllupsfest. De er superdygtige og har rigtig mange fede hits på tapetet. Kan varmt anbefales

Mette og Daniel

Bryllup

Et live-band giver en helt speciel varme og energi til en fest, noget som ikke kan opnås med DJ alene. Dog skal det være et godt live-band og hold da op hvor Imitation levede op til forventningerne!! Tusind, tusind tak, I er fantastiske!

Sarah og Kasper

Bryllup

Imitation leverede en fremragende fest, hvor både ung som gammel fandt vej til dansegulvet. Og tak for, at I spillede vores ønskenumre!

Pernille og Morten

Bryllup

Fødselsdage

Susanne Nørregaard

50-års fødselsdag

Vi havde en forrygende dansefest - det er umuligt at beskrive den fantastiske stemning med ord - det skal opleves... Genvalg til Imitation!

Jimmy Moeskjær Warming

40-års fødselsdag

Jeg er ikke i tvivl om, at dette band var den afgørende faktor for, at min 40 års fødselsdag blev et brag af en fest. Meget venlige musikere, der ved hvad der skal til før, under og efter festen. Kan alle de klassiske hits der skal til for at få teltet til at løfte sig. Min varmeste anbefaling og helt sikkert et band, jeg vil booke igen

Rene Juel Andersen

50-års fødselsdag

Jeg og mine gæster havde et brag af en fest, da Imitation tog turen helt fra København til min fødselsdagsfest i Århus. Aftalerne blev overholdt til punkt og prikke, og alt var professionelt og lige efter bogen. Jeg kan klart anbefale Imitation, hvis der skal holdes et brag af en danse-fest! 

Louise Wamberg

40-års fødselsdag

Fantastisk repertoire, tændte musikere og glød. Mega god lyd. Styr på teknikken. Det var magisk! Alle gæster dansede - selv naboens fest ville også være med. Den fest ville jeg gerne holde igen! Stor kærlighed herfra.

Firmaarrangementer

Mogens Brusgaard

Direktør, Wexøe A/S

Imitation spillede til årets julefrokost. De var velforberedte, veloplagte og havde et fantastisk bredt repetoire indenfor alt fra Bruno Mars til AC/DC. Jeg kan varmt anbefale Imitation til enhver fest og ikke mindst til enhver mindeværdig fest.

Vibeke Lundsteen

FC Nordsjælland

Vi hyrede Imitation til at spille til vores fejring af bronzemedaljen i Superligaen i 2018. Det skulle fejres, og Imitation rykkede ud med én dags varsel og spillede op til fest efter vores prisoverrækkelse. Vi vil bestemt anbefale Imitation, hvis I skal holde en fest, uanset om det er privat eller firmarelateret.

Mai Hartz Christiansen

Deloitte

Vi havde Imitation forbi til et "kick off" arrangement for enkelte afdelinger i Deloitte. De var med til at skabe rammerne for en fantastisk aften. De spiller varieret musik og kommer virkelig ud over scenekanten. Mine varmeste anbefalinger!

Ulrik S.

Finanstilsynet

Imitation spillede til vores julefrokost med ca. 250 deltagende. Imitation har et imponerende flot setup, hvor man virkelig får value for money! Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og Imitation havde noget med for enhver smag. Vi har efterfølgende i festudvalget kun fået positive tilbagemeldinger fra festens deltagere. Imitation får en kæmpe anbefaling fra os

Wexøe.jpg
FCN.png
Deloitte.jpg
Finans2.jpg

“Det var så super med den musik! Folk ELSKEDE det, og jeg siger dig, det blev en fest, som folk kan tale om længe. Det var godt nok sjovt! Og I er godt nok dygtige! For dælen, det lød godt! ”

— Eva, Forlovelsesfest

“Av mine fødder! Sikke en fest Imitation var med til at skabe på dansegulvet! Det ene store hit afløste det næste, og først efter to gange ekstranumre kunne vi slippe Imitation. Jeg håber ikke, det er sidste gang!”

— André, 40 års fødselsdag

bottom of page