top of page

HVEM ER VI?

Vi er Imitation og er ét af Danmarks mest populære og veletablerede festbands. Vi spiller til livets fester - store som små! Livemusik giver altid en ekstra dimension til en fest og tilsikrer, at dine gæster både får luftet danseskoene samt aldrig glemmer festen! 

 

Imitation består af 6 erfarne musikere. Til vores koncerter kan vi udvide besætningen med yderligere sangerinder også. Vi spiller fordi vi elsker at underholde og at skabe uforglemmelige øjeblikke for publikum til enhver festlig lejlighed. Vi har hver især mange års spilleerfaring og mange live-jobs på bagen.

Du kan læse lidt om bandmedlemmerne nedenfor samt læse lidt om vores historie på dette link:

  Lasse, sang og guitar   Nicolai, trommer og sang          Marc, guitar                       Anders, bass

— Lasse, sang og guitar

Lasse er vores frontmand med stort "F"! Han har mange års erfaring fra tidligere bands, hvorfra flere coverbands samt et dedikeret "Duran Duran" tribute band skal nævnes.

 

Lasse er en meget alsidig sanger og kan derfor uden problemer levere både den hæse rockvokal som den høje popstemme. Lasse spiller desuden en habil guitar og går ikke af vejen for en solo i ny og næ.

 

Når Lasse ikke bruger tiden på at rådgive om AV udstyr, elsker han at underholde til fester med hans vokal og guitar sammen med resten af drengene i Imitation. 

 

Lasse har sunget og spillet guitar, siden han fandt sin fars aflagte guitar på loftet da han var 8 år. Sammen med resten af bandet lover han, at der er garanti for en god aften med musik af høj kvalitet.

— Nicolai, trommer og kor

Nicolai tjener til føden som jurist men forfølger drømmene om musikkarrieren som trommeslager i Imitation. 

Han er en alsidig pop-rocker med inspiration fra barndomshjemmets Beatles og Dire Straits over 80’ernes funk og glamrock til bl.a. Toto, Michael Jackson, Coldplay og mange andre. Som medstifter af Imitation er det vigtigt for Nicolai, at alle bandmedlemmer får deres sjæl med i sangvalget samtidig med at setlisten går lige i mellemgulvet på publikum, når det går løs på scenen.

Nicolai er manden med sans for detaljen i bandet, hvorfor Nicolai ofte spotter de væsentlige detaljer, når numrene skal helt på plads. Herudover skal det fremhæves, at Nicolai (efter Lasse, naturligvis!) er bedste korsanger i bandet, hvorfor man tit kan opleve de to i en smuk duet på mange af bandets sange. 

Marc

— Marc, guitar og kor

Marc er Imitations lead-guitarist og sammen med Nicolai medstifter af Imitation. Nicolai og Marc har i øvrigt den civile profession som jurist til fælles. 

Han er en sand "gear-nørd", der elsker den evige jagt på den gode guitartone og det helt perfekte PA-system til bandet.

 

Marc er en alsidig guitarist, der både spiller en gribende funkguitar på sin Fender Stratocaster såvel som den hårde rockspade på en Gibson Les Paul. Han fik guitaren ind med modermælken fra et musikalsk hjem og en far, der tillige er en habil guitarist. 

Musikalsk set er Marc til den rockede side, hvorfor Marc elsker at give poppede numre en rocket kant. Hold øje med en veleksekveret guitarsolo fra Marcs hånd, når Imitation er på scenegulvet! 

thumbnail_Tommy final.jpg

— Tommy, bass og kor

Tommy er en af de nyere hos Imitation.

Han har stor erfaring i at lægge bunden i et partyband hvilket han har gjort siden starten af  80´erne. Her var han i bandet SLIK med til at udgive 2 single plader med Tommy Seebach som producer.

"Samarbejdet med trommerne er vigtigt" siger Tommy, og vi kan allerede høre frugten af dette samarbejde mellem Nicolai og Tommy.

 

Han giver gerne sangene et personligt touch, med stor respekt for originalen, og han elsker bare sin Modulus 5 strengede bas som engang har tilhørt Lou Reed´s bassist.

 

På billedet her kommer han til at tænke på at parkerings appen vist ikke blev aktiveret!

 

Til dagligt sælger Tommy Field Service Management systemer.  

Steven.jpg

— Steven, keys

Steven er manden bag tangenterne, som han har spillet på siden de helt unge år. Her var det oprindeligt original musik i funk og R&B genren, der kom ud af tangenterne.

 

Han har siden da spillet i diverse coverbands i rigtigt mange år, men har også været omkring flere "tribute bands" bl.a. Best Of Bowie, Danmarks bedste David Bowie tribute band.

 

Steven er som mange andre i bandet en ægte "gear nørd". Han går meget op i sit udstyr og gør i den forbindelse en stor indsats for at ramme de autentiske og originale toner så præcist som muligt.

Lydene er super autentiske, følelsen ægte og samspillet med bandet er helt i top. Han spiller med glimt i øjet – og det kan høres!

thumbnail__43I4142 (2).jpg

— Linda, sang

Linda står helt fremme på scenen, hvor hun leverer den kvindelige del af lead vokalerne. Med sit gode humør ved hun, hvordan man sætter gang i en fest.

Hun er bandets "rockmama" med stor erfaring i flere coverbands gennem de sidste ca. 30 år.

Linda er en alsidig sangerinde, som kan synge hvad som helst indenfor pop og rock, og når hun får lov til at fyre den af som Tina Turner, er hun virkelig i sit es.

 

I sine yngre dage turnerede hun Danmark tyndt med et Abba kopi-band, hvor hun gav den som Anni-Frid.

Når Linda ikke står på scenen med Imitation, arbejder hun som farvehandler, så man kan sige, at hun forstår at sætte kulør på tilværelsen - både i sit job og i sin fritid

Live crew:

Med os til vores spillejobs har en lydmand og en "roadie". De sørger for, at alt omkring bandet fungerer perfekt, så bandet kun skal fokusere på at give den bedst mulige optræden. 

MH2.jpg
Mikkel

Mikkel, lyd               

Martin, "roadie" og lys             

bottom of page