top of page

PRAKTISK INFO

OPSÆTNING

Vi tilpasser os altid arrangementet, når vi sætter vores udstyr op. Vi koordinerer altid tidsplanen med jer, køkkenpersonale eller aftenens toastmaster etc. Dette omfatter både jeres egne ønsker som værter for et arrangement såvel som mulighederne på den lokation, hvor I holder fest. Målet er altid, at vi slet ikke forstyrrer eller generer festen og jeres gæster.

 

Ideelt set foretrækker vi at sætte vores udstyr op tidligere på dagen (alternativt dagen før), så vi ikke er et forstyrrende element med opsætning undervejs i festen. Herved sikrer vi, at det første, jeres gæster ser til os, er starten på vores optræden.

Der skal påregnes ca. 1½ time til opsætning af vores udstyr alt efter størrelsen af arrangementet. Efter opsætning af vores udstyr ønsker vi, hvis mulighederne tillader det, at gennemføre en lille lydprøve for at tilsikre, at vores udstyr er tilpasset lokalets indretning mv. Der er forskel på vores indstillinger alt efter, om festen bliver holdt i et lille forsamlingshus eller en større lokation med separat scene. 

 

Vores pladsbehov er ca. 3x5 meter for en normal opsætning, men vi tilpasser os altid lokalets muligheder.  

UDSTYR

PRIS

VI TILBYDER

bottom of page