top of page

PRAKTISK INFO

UDSTYR


Lad os indrømme det med det samme: vi går ekstremt meget op i vores udstyr! Vi er "gear-nørder", der løbende opgraderer på vores udstyr, så vores kunder (og mindst lige så meget os selv!) kan glæde sig over et flot setup. Vi prioriterer dog samtidig, at opsætning skal foregå så nemt og hurtigt som muligt.

Når du booker Imitation, booker du ikke kun 4 habile musikere - du booker samtidig en totalløsning i forhold til lyd og lys. Vi har et "top of the line" lyd-setup med stor digital mixer, aktive højtalere og subs samt professionelle lyseffekter, der uden videre kan spille fester med 200-300 personer op. Til arrangementer, der er større end dette, eller som kræver særlig indretning, indlejer vi udstyr til lejligheden gennem faste samarbejdspartnere.

I forhold til lys har vi både rigeligt med scenespots og lyseffekter, der sikrer, at den rigtige dansegulvs-stemning etableres. Vi har altid flere forskellige effekter med herunder røgmaskine, roterende effekter etc. Vores lyseffekter er alle LED, hvorfor de bruger minimalt med strøm og ikke udvikler varme ved brug.  

Vi medbringer selv alt nødvendigt udstyr for vores optræden. Det eneste, vi skal bruge, er strømudtag (230V, almindelig 2 x 10 ampere, 2 faser, er rigeligt), som kendes fra den almindelige husholdning.

OPSÆTNING

PRIS

VI TILBYDER

bottom of page