top of page

HVEM ER VI?

Vi er Imitation og er ét af Danmarks mest populære og veletablerede festbands. Vi har mange års erfaring fra landets scener - både fra private fester (store som små) såvel som festivaler, markeder og offentlige spillesteder. Vi sørger for rammerne til en god dansefest for dig og dine gæster!

Vi består af 6 erfarne musikere fordelt på henholdsvis sang (Lasse), guitar (Marc), bass (Tommy), keyboard (Steven), sang (Linda) og trommer (Nicolai). Se en præsentation af bandet her

Vi sørger for altid at være på forkant med godt lys- og lydudstyr så vi kan få jeres gæster ud på dansegulvet. Udstyret skal altid tilpasses til netop dit arrangement, så vi hverken spiller for højt eller for lavt.

279249682_2129709170528664_4812976490498511607_n.jpg

IMITATIONS HISTORIE OG AMBITION: 

Bandet blev startet af Nicolai (trommer) og Marc (guitar) tilbage i 2011 efter flere års tilløb i andre bands. Et par år senere var den nuværende besætning på plads.

 

Vores fokus har fra start været på at levere dansevenlige "monsterhits" fra de seneste 4-5 årtier og frem til samtidens radiohits. Det er en prioritet for os, at alle gæster til selskabet nyder musikken og har en dejlig aften. Vi elsker at spille sammen, og har gjort det i de sidste mange år. Det giver en erfaring og en oplevelse, som både publikum og værter nyder godt af.

 

bottom of page